Korpus - DIAG modul

Korpus

Integrált vállalatirányítási rendszer

Hazai fejlesztésű szoftvermegoldások
magyar bútorgyártóknak, vállalkozásoknakTáblafelosztó gép vezérlő alkalmazások

DIAG modul

Táblafelosztó gép és szabászati dolgozók teljesítményének irodai követése

A program modul segítségével az irodai munkaállomáson követheti nyomon a táblafelosztó gép által leszabott táblák mennyiségét és a szabászati dolgozók teljesítményét. A modul folyamatosan nyomon követi a KORPUS programból, a táblafelosztó gépre elmentett programállományok végrehajtásának állapotát és a táblafelosztó gép naplózott adatai alapján, automatikusan meghatározza az adott szabászati térkép vágásának kezdési és befejezési időpontját. Ezek alapján bármikor betekintést nyerhet a táblafelosztó gép teljesítményébe.

Elemzéseket, kimutatásokat készíthet egy adott időszakban leszabott táblák mennyisége és a szabásra fordított idő vonatkozásában.

A program modul lehetőséget ad továbbá, hogy kövesse a szabászati dolgozók teljesítményét. Szabász és elszedő munkakörökbe sorolva hozhat létre egyedi felhasználói névvel és jelszóval ellátott felhasználókat, akik teljesítménye és munkaideje a táblafelosztó gépre telepített bejelentkező modul segítségével folyamatos naplózásra, tárolásra kerül.

A szabászati dolgozók bejelentkezéseit és a gép által végrehajtott feladatokat figyelve, lekérdezheti egy adott szabász, vagy elszedő, adott időszakra vonatkozó teljesítményét, a leszabott táblák és a munkaidő vonatkozásában.


© 2024 KORPUS Rendszerház Kft. Minden jog fenntarva!