Korpus

Integrált vállalatirányítási rendszer

Hazai fejlesztésű szoftvermegoldások
magyar bútorgyártóknak, vállalkozásoknak

Bemutatkozás

A KORPUS Integrált Bútoripari Rendszer fejlesztői csapata 1993 óta foglalkozik elsősorban bútoripari szoftverrendszerek fejlesztésével. A kezdetben egyszerű megrendelés felvételére és árkalkulációra korlátozott szoftver mára már egy komplex vállalatirányítási rendszerré nőtte ki magát. Már nem cs

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a hazai bútorgyártók jelentős része a KORPUS Integrált Bútoripari Rendszerre építi vállalkozását, használja azt gyártás előkészítésre, faipari gépeinek vezérlésére és értékesítési folyamatainak automatizálására.

Több hazai és külföldi cégnél szerzett több mint 20 éves tapasztalatunkból kiindulva vállalkozásunk elsődleges feladatként tűzte ki, hogy Magyarországon egyedülálló komplexitású és színvonalú megoldásokat fejlesszen, elsősorban a hazai bútorgyártó üzemek részére. Fejlesztéseink közé tartoznak lapszabászati optimalizáló, táblafelosztó és cnc megmunkáló központ vezérlő alkalmazások, CAD/CAM rendszerek, készletgazdálkodást, gyártás-előkészítést és gyártási ütemezést felügyelő alkalmazások, kereskedelmi és ügyfélkezelő rendszerek, valamint internetes kiszolgálásokat támogató megoldások. Készséggel állunk továbbá ügyfeleink rendelkezésére egyedi igényeikhez igazított fejlesztésekkel, szoftvertámogatással, professzionális IT karbantartói szolgáltatásokkal, valamint technológia szaktanácsadással is.

A KORPUS szoftver rendszer modulszerűen építkezik, így a kis- és középvállalkozások számára is tud megoldást nyújtani. A vállalkozás igényeinek növekedésével a megoldások és a gyártó gépek integrálhatóak.

A fejlesztések során szerzett szakértelem és tapasztalat nagymértékben hozzájárul a fejlesztői csapatunk sikeres működéséhez. Úgy gondoljuk, hogy sikerült kivívni partnereink elismerését és megbecsülését. Tapasztalataink szerint eredményeink magasan képzett munkatársainknak, és a partnereinkkel kialakított hosszú távú, közvetlen kapcsolatnak köszönhető. Munkatársaink általában az informatika elkötelezettjei, akiknek hivatásuk egyben hobbijuk is. Úgy gondoljuk, hogy egy technológiai fejlesztés sikeres működésének legfőbb fokmérője az ügyfelek elégedettsége, minden egyéb gazdasági paraméter csak rövidtávon tölthet el bennünket megelégedéssel. Minden döntésünkre jellemző a hosszú távú gondolkodás. Fiatal munkatársaink rugalmassága a garancia arra, hogy a felmerült problémákat a lehetséges határokon belül - és gyakran azon túl - igyekszünk megoldani. Nyitottak vagyunk minden új probléma és technológia iránt.


© 2020 KORPUS Rendszerház Kft. Minden jog fenntarva!