Korpus - Hírek

Korpus

Integrált vállalatirányítási rendszer

Hazai fejlesztésű szoftvermegoldások
magyar bútorgyártóknak, vállalkozásoknakHírek

Megéri velünk pályázni

A 2021. július 12-én megnyíló GINOP Plusz-1.2.1-21 kódszámú, a mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatására kiírt pályázat számos beruházási célra biztosíthat fedezetet, melyben akár 70%-os támogatási intenzitás is elérhető:

Tovább olvasom

IFKA minősített szakértők lettünk

Minden kedves ügyfelünket és leendő pályázót örömmel tájékoztatunk, hogy a KORPUS Rendszerház Kft. IFKA minősített szakértővé vált, így mostantól szaktanácsadási szolgáltatásunkkal is támogatjuk a termelésirányítási, vállalatirányítási fejlesztésekre irányuló, illetve gyártásoptimalizáláshoz és kapacitásbővítéshez kapcsolódó beruházások előkészítését, tervezését és lebonyolítását.

Tovább olvasom

MODERN Vállalkozások Programja

Minden bútoripari szoftverrendszer iránt érdeklődő magyar vállalkozás számára örömmel jelenthetjük, hogy cégünk a KORPUS Rendszerház Kft. is csatlakozott a minősített szállítók csoportjához az „Infokommunikációs motivációs, szemléletformáló és kompetenciafejlesztő program kkv-knak” elnevezésű GINOP-3.2.1-15-2015-00001-es programban.

Tovább olvasom


© 2024 KORPUS Rendszerház Kft. Minden jog fenntarva!