Korpus - Megéri velünk pályázni

Korpus

Integrált vállalatirányítási rendszer

Hazai fejlesztésű szoftvermegoldások
magyar bútorgyártóknak, vállalkozásoknakMegéri velünk pályázni

A 2021. július 12-én megnyíló GINOP Plusz-1.2.1-21 kódszámú, a mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatására kiírt pályázat számos beruházási célra biztosíthat fedezetet, melyben akár 70%-os támogatási intenzitás is elérhető:

Kötelezően megvalósítandó, de önállóan nem támogatható tevékenység:

Technológiafejlesztés, beleértve termelési és szolgáltatási, valamint infokommunikációs technológia fejlesztését, a technológiai kapacitások bővítését.

Ennek keretében beszerezhetőek gépek, eszközök, szoftverek, hardverek.

Választható, önállóan nem támogatható tevékenység:

•             A vállalkozói tevékenység végzésével összefüggő infrastrukturális beruházás és ingatlan fejlesztés (max. 70%)
•             Tanácsadási szolgáltatások igénybevétele (képzéssel együttvéve max. 20%)
•             Képzési szolgáltatások igénybevétele (tanácsadással együttvéve max. 20%)
•             Üzleti felhőszolgáltatás igénybevétele (max. 10 millió Ft).
•             Megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazása (max. 50%)
•             Projekt előkészítés (max. 5%)

A projekt keretében legalább 2 db önállóan nem támogatható tevékenység megvalósítása szükséges.

Milyen előnyökkel jár, ha velünk valósítja meg pályázatát?

Az informatikai fejlesztések kizárólag a Modern Vállalkozások Programja keretében minősített beszállító által vagy annak szintén minősített partnerével, disztribútorával valósíthatóak meg, amelynek a KORPUS Rendszerház Kft., és valamennyi szoftvere (gyártás-előkészítő rendszer, táblafelosztó gép és CNC megmunkáló központ vezérlő alkalmazások, értékesítési és logisztikai rendszerek, termelést és értékesítést segítő mobilalkalmazások, online megoldások, felhő alapú szolgáltatás) megfelel.

A termékekről, szolgáltatásokról részletesebben weboldalunkon, vagy a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon tájékozódhat.

A pályázat kötelező vállalásként tartalmazza korszerű vállalati technológiai megoldások bevezetését, melyek közül a mikro- és kisvállalkozásoknak kettőt, a középvállalkozásoknak hármat kell a feltételrendszernek megfelelően teljesíteniük a megvalósítási időszak végéig:

1. Ügyfélkezelő rendszer
2. Elektronikus számviteli és számlázó rendszer
3. Elektronikus kontrolling és döntéstámogatási rendszer
4. Elektronikus beszerzési, logisztikai rendszer
5. Gyártásirányítási rendszer
6. IPAR 4.0-hoz köthető megoldások a gyártásban, termelésben
7. Felhőszolgáltatás adattárolás céljából
8. Mobil, helyhez nem kötött, irodán kívüli munkavégzés
9. Munkaszervezéshez kapcsolódó korszerű vállalati technológiai megoldások
10. Webáruház
11. Közösségi média üzleti célú használata
12. IT biztonsági rendszerek

Az infokommunikációs fejlesztések esetében, a korábbi konstrukciókhoz képest könnyítés, hogy a piaci ár igazolását nem szükséges külön elvégezni, mert a minősített beszállítók termékei esetében ez megalapozott, illetve szintén nem szükséges árajánlatokat bekérni. A Modern Vállalkozások Program felülete a termékek kiválasztását követően, automatikus árkalkulációt generál, amely közvetlenül feltölthető az EPTK felületre, ezáltal könnyebbé és gyorsabbá téve a pályázati elbírálást is. Szintén kedvezőbb feltétel, hogy a Pest megyei érdekeltségű vállalkozások is pályázhatnak, a támogatásból egyedül a budapesti megvalósítás került kizárásra.

A tanácsadási szolgáltatást IFKA minősített szaktanácsadó nyújthatja, melynek a KORPUS Rendszerház Kft. megfelel. Szaktanácsadási szolgáltatásunkkal rendelkezésére állunk a termelésirányítási, vállalatirányítási fejlesztésekre irányulóan, illetve gyártásoptimalizáláshoz és kapacitásbővítéshez kapcsolódóan, továbbá abban az esetben, ha nem tervez informatikai beruházást, kizárólag eszköz fejlesztést, a gépek technológiájával, kiválasztásával, integrálásával kapcsolatosan.

Szaktanácsadói minőségben az alábbi területeken állunk szíves rendelkezésére:
IFKA_2

Tanácsadási szolgáltatásunk nem kizárólag a beszerezni kívánt szoftverekhez, hanem a faipari, bútoripari gépekhez kapcsolódóan is kérhető.

A szolgáltatásról bővebb információt az mmp.ifka.hu oldalon talál

A fentieken túl, harmadik területként üzleti felhőalapú szolgáltatást is kínálunk, amely már egy harmadik funkcionális terület megvalósítását is lefedi.

A pályázati elbírálás során 10 plusz pontot jelent a tanácsadási szolgáltatás és a felhőszolgáltatás együttes megvalósítása, 7 plusz pontot szerez a két terület közül bármelyik megvalósítása esetén.

KORPUS Rendszerház Kft.
Cím: 3300 Eger, Szent János u. 4. I/3.
Kapcsolattartó: Molnár Attila
Tel: +36 30 928 8286
E-mail: info@korpus.hu

 


© 2023 KORPUS Rendszerház Kft. Minden jog fenntarva!