Korpus - CAD/CAM modul

Korpus

Integrált vállalatirányítási rendszer

Hazai fejlesztésű szoftvermegoldások
magyar bútorgyártóknak, vállalkozásoknakMegmunkáló központ vezérlő alkalmazások

CAD/CAM modul

AutoCAD alapú CNC megmunkáló központ vezérlés a fúrások, marások és éllezárások programozásához

A KORPUS CAD/CAM egy nagyteljesítményű AutoCAD© OEM alapú, magyar nyelvű CAD/CAM szoftver (az AutoCAD© motor az alkalmazás része) CNC megmunkáló központokon készülő fúrások, marások és éllezárások programozásához. A KORPUS CAD/CAM a legjobb választás azoknak a cégeknek, akik a jövőbe tekintenek. A kezelő által készített vagy importált geometriákra gyorsan és könnyen ráilleszthetőek a megmunkálások. A makró programozási nyelv segítségével kialakíthatja a Ön számára legjobb struktúrájú parametrikus programadatbázist. Egy helyen és egy programból több különböző gép számára is elkészítheti a programokat.

A szerszámadatok importálása a CNC megmunkáló központról automatikusan megtörténik, továbbá minden szerszámhoz hozzárendelheti a mérethelyes profilját.

A megmunkálandó geometriákat importálhatja standard rajzformátumokból (DXF, DWG, stb.…), majd a program automatikusan megkeresi a geometria befoglaló méreteit, és a panelre pozícionálja. Minden geometriára külön-külön beállíthatja a megmunkálás kezdési pontját és haladási irányát.

A programban elvégezheti az egyszerű fúrások, optimalizált fúrások, vízszintes fúrások műveleteit, valamint végezhet fúrásokat meglévő pályák/útvonalak mentén és parametrikus fúrásokat előre meghatározott feltételek alapján. Megadhatja továbbá a marásokat különféle geometriák mentén, vízszintes- és a felhasználó által meghatározott síkokon, akár többszintű megmunkálásként is.

A CNC specifikus megmunkálási programokat a rendszer automatikusan generálja, figyelembe véve a geometriákat, profilokat és megmunkálási fázisokat. A megmunkálások struktúrája könnyen módosítható. A megmunkálási folyamatokat automatikusan vagy manuálisan sorba rendezheti. Jelentéseket készíthet a programozott megmunkálásokról, a furatok számáról, a becsült megmunkálási időről és költségekről. A jelentések szabadon módosíthatóak és elmenthetőek Excel táblázatokba vagy egyszerű szövegként.

 

 

A megmunkálások szerkesztése során, a szerszám pályák és a megmunkáló fejek szimulációjával, valamint a panel 3D-s tömör nézetének megjelenítésével és keringetésével, folyamatosan figyelemmel kísérheti a megmunkálások helyességét.

 

A rendszer a kiválasztott megmunkálások CNC programjait automatikusan generálja, figyelembe véve a tisztító pályákat és a szerszámprofilokat.. A végleges CNC program mentése előtt rendelkezésére áll egy szerkeszthető változat, amelyben tetszőleges módosítások hajthatóak végre.

 

 

 


© 2024 KORPUS Rendszerház Kft. Minden jog fenntarva!