Korpus - WAREHOUSE modul

Korpus

Integrált vállalatirányítási rendszer

Hazai fejlesztésű szoftvermegoldások
magyar bútorgyártóknak, vállalkozásoknakÉrtékesítési és logisztikai rendszerek

WAREHOUSE modul

Beszerzési feladatok, raktárkészlet mozgások és logisztikai láncok menedzselése

A program modul a beszerzési és logisztikai feladatokat ellátó munkatársak munkáját segíti. Minden terméket egyedi jellemzőik alapján rögzíthet a rendszerben, különböző cikkcsoportokba sorolva. A termékek csoportosítása segítséget nyújt egy konkrét termék keresésében, valamint a listák és kimutatások elkészítésében. Lehetősége van tetszőleges számú raktár létrehozására, melyek egymástól független bizonylat sorszámokkal rendelkeznek. A nyilvántartott termékek készlete raktáranként külön kerül nyilvántartásra, viszont árképzésük azonos. Termékenként igény szerint többféle eladási árkategória adható meg. A termékek ára értékesítéskor automatikusan meghatározásra kerül, figyelembe véve a partner kedvezményeket és vevői akciókat is. A termékekkel történő feltöltés és árazás történhet külső, Excel adatforrásból. A termékekhez minimum és maximum készletet rendelhet, mely további segítségére van a szállítói megrendelések összeállításánál. A rendszer készletérték vagy mennyiségi nyilvántartást tartalmaz. A raktári készlet raktáranként és termékcikkenként kerül nyilvántartásra, ha szükséges, akár raktári pozíciónként. Az aktuális készletszintről tájékozódhat mind mennyiségben mind értékben.

A program lehetővé teszi a rendelési mennyiségek nyilvántartását is. A vevői megrendelések és a minimum készlet segítségével könnyen előállíthatja szállítói megrendelését. Folyamatosan nyomon követheti a raktárkészlet mozgásokat, logisztikai láncokat, valamint elvégezheti leltározását, mennyiség és raktári pozíció szerint is. A modul többféle lehetőséget ad a vásárlói kedvezmények kezelése. Kialakíthatja kiskereskedelmi és nagykereskedelmi árlistáját is.  
  Megadhat egyedi árakat összegszerűen, vagy százalékos formában. Időszaki kedvezményeket hozhat létre, melyet a program az értékesítés során automatikusan figyelembe vesz. Több érvényben lévő kedvezmény esetén a rendszer a vevőnek legkedvezőbb árral számol. Vásárlói részére, személyre szabott árlistát készíthet, akár a teljes terméktörzsünkről, akár csak egy cikkcsoportról. A listák nyomtathatóak Pdf, vagy Excel formátumban.
A vezetői döntés támogatás feladata a gyors, tömör és átlátható információszolgáltatás, mely megkönnyíti a menedzsment döntéshozatalát. Lehetővé teszi mutatószámok definiálást, a vállalkozás teljesítményének mérését, terv-tény adatok összehasonlítását. A döntéstámogató rendszer modul menüszerkezetét két részre osztjuk: az első részben információt kaphat a készletekről, beszerzési és eladási árakról, vevők árajánlatairól, megrendeléseiről, vásárlásairól, tartozásairól; a második részben havi bontásban rögzíthet terv adatokat különböző szempontok szerint.  
 

Gyors információhoz juthat az egyes termékek készletéről, árairól, valamint a termékek egy adott vevőre vonatkozó árairól. A termékek között kereshet megnevezés, anyagszám és gyári azonosító alapján, vagy szűrheti a felsorolást termékcsoportra, szöveg részlet előfordulásra; akcióban lévő és minimum készlet alatti termékekre.

 

 


© 2023 KORPUS Rendszerház Kft. Minden jog fenntarva!