Korpus - SELECT modul

Korpus

Integrált vállalatirányítási rendszer

Hazai fejlesztésű szoftvermegoldások
magyar bútorgyártóknak, vállalkozásoknakÉrtékesítési és logisztikai rendszerek

SELECT modul

Értékesítési folyamatok támogatása az értékesítésben részt vevő munkatársak által kezelt okostelefon segítségével

A KORPUS Select mobil alkalmazás feladata az értékesítési folyamatok támogatása az értékesítésben részt vevő munkatársak által kezelt okostelefon segítségével. A modul használatának előfeltétele a termékekhez történő vonalkódok hozzárendelése. Az alkalmazás használata során az adott értékesítés tételei egy távoli ponton – a termék vonalkód leolvasásával és a mennyiség megadásával – rögzíthetőek, majd a folyamat lezárását követően automatikusan továbbításra kerülnek a rendszer megfelelő adatbázisába. A mobil alkalmazás kosarában rögzített termékek egy értékesítés bizonylatra helyezhetőek fel, melyről közvetlenül készíthető szállítólevél, raktári összeszedési bizonylat, számla.

 

A termékek vonalkódja az okostelefon kamerájával szkennelhető, így a manuális felvétellel szemben a tévedések lehetősége a minimálisra csökken, az értékesítés gyors, pontos és kizárja az elütés lehetőségét. A felvett termékről azonnal kiderül a tulajdonsága, ára és az online kapcsolatnak köszönhetően a nyilvántartás szerinti leltári mennyiségek is láthatók az eszköz kijelzőjén.

Az alkalmazás használata olyan kereskedelmi üzletek esetén jelenthet előnyt, ahol az értékesítés pontja a számlázástól elkülönített tevékenység, a termékek kiadása, összegyűjtése vonalkód leolvasással végezhető. Az értékesítés során párhuzamosan több eszközzel is lehet dolgozni.

 

A KORPUS Select alkalmazás a KORPUS CRM, vagy KORPUS WAREHOUSE modulra épül, működéséhez szükséges az eszközt számítógép hálózathoz csatlakoztatni, mellyel lehetőség nyílik az online adatbázis kapcsolatra.

 

 


© 2024 KORPUS Rendszerház Kft. Minden jog fenntarva!