Korpus - CRM modul

Korpus

Integrált vállalatirányítási rendszer

Hazai fejlesztésű szoftvermegoldások
magyar bútorgyártóknak, vállalkozásoknakÉrtékesítési és logisztikai rendszerek

CRM modul

Értékesítési-, logisztikai folyamatok, valamint raktárkészlet- és ügyfélkapcsolatok kezelése

A program modul az értékesítési folyamatok támogatásában nyújt segítséget. Lehetősége van az árajánlatok, vevői és szállítói megrendelések, reklamációk és számlák kezelésére. Vevői megrendeléseiből a raktárkészlet függvényében készíthet szállítólevelet vagy egy későbbi kiszállítás érdekében, a termékeket foglalásba helyezheti. A raktárkészletről azonnal nem teljesíthető megrendeléseiről közvetlenül generálhatja beszállítói megrendeléseit. A modul lehetőséget ad a szállítólevelek alapján történő számla készítésére, vagy akár több szállítólevélből történő gyűjtőszámla létrehozására. A modul a bizonylatok közvetlen származtathatóságával is támogatja az értékesítők munkáját.

 

A rendszerben minden ügyfélről, úgy a vevőkről, mint a beszállítókról is részletes adatokat tarthat nyilván. Vevői legjellemzőbb adatain kívül meghatározhatja jellemző árképzésének módját, egyedi árait és maximális hitelkeretét is.

A kimenő és bejövő árumozgások, valamint a kötelezettségek alapján pénzügyi elemzéseket készíthet. A különböző lekérdezések segítségével pontos képet kaphat vállalkozása várható bevételeiről és szükséges kifizetéseiről.  

 

 


© 2024 KORPUS Rendszerház Kft. Minden jog fenntarva!